Werkgebied

Taxi Noordhorn is gevestigd in Noordhorn, een klein plaatsje op circa 12 kilometer ten westen van de stad Groningen. Van hieruit bedienen wij zowel de stad Groningen als het Westerkwartier met onze diensten.

Vooral in en rond de plaatsen Groningen en Zuidhorn voeren wij veel ritten uit.
- Taxi in Groningen
- Taxi in Zuidhorn


De stad Groningen

Omdat wij voornamelijk ten westen van de stad Groningen opereren, bestaan onze werkzaamheden hoofdzakelijk uit het vervoeren van klanten vanuit de stad Groningen richting de dorpen in het Westerkwartier, en andersom. Ook komt het vaak voor dat er binnen de stad ritten worden uitgevoerd. Vooral in de avonduren, gedurende de weekenden, bestaan de werkzaamheden uit het vervoeren van mensen die het uitgaansleven van de stad Groningen willen bezoeken. Dus ook voor een taxi in Groningen kunt u ons bellen.


Het Westerkwartier

Het Westerkwartier is een streek dat wordt ingeklemd tussen de Stad Groningen, de provincies Drenthe en Friesland en het Lauwersmeergebied. Het bestaat uit de vier gemeenten Zuidhorn, Leek, Marum en Grootegast. In deze streek bevindt zich het grootste deel van onze klantenkring. Hier voeren we dus ook het grootste deel van onze werkzaamheden uit. Hieronder ziet u een kaartje met daarop afgebeeld het werkgebied van Taxi Noordhorn.

taxi noordhorn