Onze diensten

Wij richten ons op een aantal specifieke diensten en proberen ons daarin te onderscheiden. Taxi Noordhorn beschikt over een taxibus dat ruimte biedt aan 8 passagiers. Bent u dus met 8 mensen, dan deelt u de kosten. De bus beschikt over navigatie, waardoor u altijd verzekerd bent van de kortste route.


Straattaxi

Waar veel grote taxibedrijven 24 uur per dag, 7 dagen in de week actief zijn, zijn wij dat niet. Wij concentreren ons op het vervoeren van mensen in de weekenden. Dus heeft u een feestje of een etentje en wilt u comfortabel afgezet en opgehaald worden, dan kunnen wij u van dienst zijn. U maakt een telefonische afspraak en verder hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer.


Luchthaven

Wanneer u op reis gaat en vliegt vanaf Schiphol, dan kunnen wij u pal voor de deur van Schiphol afzetten. Zo heeft u geen gedoe met het parkeren van een auto en een heel eind moeten lopen met alle bagage. Dat zorgt direct al voor een goed begin van een zorgeloze vakantie. Hetzelfde geldt sinds kort voor Airport Eelde. Door de baanverlenging wordt er steeds meer gevlogen vanaf deze luchthaven. Ook voor een taxi van en naar Airport Eelde kunt u ons bellen.


Fietsen vervoer

Geen zin om terug te fietsen? Taxi Noordhorn beschikt over de mogelijkheid om twee fietsen te vervoeren. Dus begint het ineens plots te regenen of heeft u geen energie meer om terug te fietsen? Wij vervoeren uw fiets graag voor u mee.


Persoonlijke benadering

In vergelijking met vele andere taxibedrijven onderscheiden wij ons door onze persoonlijke benadering. Wij proberen het u naar de zin te maken tijdens de rit. Onze chauffeur probeert aan te voelen waar u behoefte aan heeft. Wilt u een gezellig gesprek of juist niet, een leuk muziekje op de achtergrond of via via ergens iemand oppikken, door onze flexibiliteit zijn wij instaat uw speciale wensen te vervullen.