Taxi in Groningen

Uw taxi voor in het weekend, werkzaam op vrijdag en zaterdag. Bel 06-48118821.

Taxi taxicentrale Groningen

In het Noorden van het land biedt de stad Groningen de meeste mogelijkheden tot vertier. Zo zijn er tal van restaurants, kroegjes, discotheken, musea en theaters. Voor een dagje uit of een avondje plezier moet het dan ook geen probleem zijn om in Groningen te slagen.

Taxi Noordhorn is de taxicentrale die u op de plek brengt waar u moet of wilt zijn. Door de uitgebreide kennis van de chauffeur zult u altijd daar worden afgezet waar u dat graag wilt. Ook wanneer u zich ergens in de stad Groningen bevindt, kunt u ons in het weekend altijd bellen naar onze taxicentrale voor een taxi in Groningen. Als u heerlijk heeft gedineerd of een lekker avondje met vrienden uit bent geweest en u graag op een comfortabele manier thuis gebracht wilt worden, kunt u altijd gebruik maken van onze diensten. Onze taxicentrale bevindt zich op circa 12 kilometer van Groningen, waardoor wij altijd snel ter plaatse zijn.

Wilt u een taxi naar of vanuit Groningen, wij stellen onze diensten beschikbaar. Bel 06-48118821 voor contact met onze taxicentrale of vul ons contactformulier in en bespreek uw taxi in Groningen.